Sagene skoles musikkorps
Sagene skoles Musikkorps
 • Musikk for dagen oppdateres etter covid-19    • Styret, dirigent og instrumentlærere    • Øvingstider    • Aktivitetsplan    • Tidligere aktiviteter    • Lyst til å spille i korps?    

 

 

   Tidligere aktiviteter
    - Julekonsert 2022
    - Adventskonsert 2022 i Torshov kvartal 1
    - Huskonsert 9. november i Grønland kirke
    - Seminar på Vesle-Sagene 22. og 23. oktober
    - Loppemarked våren 2022 7-8 mai
           

Snarveier:
 

 

 

 
Huskonsert 9. november i Grønland kirke
Grønland kirke
 
Grønland kirke
 

En vellykket huskonsert ble avholdt i Grønland kirke 9. november med gode musikalske prestasjoner av musikanter fra både Sagene og Lilleborg.  

Konserten startet med mange flotte solostykker fra både Sagene og Lilleborgs musikanter. Her fikk vi høre hva musikerne våre har øvd på med musikklærerne i høst og vi fikk presentert et stort spenn av musikkstiler fra gamle norske slagere til barokk kirkemusikk. Hver av korpsene spilte stykker de har øvd inn hver for seg og sammen. 

Vi kunne ønske vår kjære dirigent Anja-Christin Nielsen tilbake på scenen denne kvelden - noe både barn og voksne var veldig glade for. Lilleborg skoles musikkorps sin dirigent Lars-Espen Rath Vestad og junior- og aspirantdirigent Anita Antal var også med.

Musikantenes solonumre ble dyktig akkompagnert på piano av Vidar Eldholm som er en internasjonalt anerkjent pianist. Han er utdannet fra Grieg-akademiet i Bergen, og jobber som musiker, arrangør, komponist og produsent. Som kapellmester og akkompagnatør har han jobbet med artister som Kjersti Holmen, Hege Schøyen, Trond-Viggo Torgersen, Bjarte Hjelmeland, Ylvis og Øyvind Blunck, og en lang rekke norske toppartister. I tillegg har han hatt flere pianist og kapellmesteroppdrag ved Den Nationale Scene (Bergen) og Dizzie showteater (Oslo).

Vidar har bidratt som musiker, arrangør og produsent på et 20-talls musikkutgivelser, og i 2016 kom Vidar med sitt første album som artist sammen med Marianne Juvik Sæbø. Albumet heter «Ei ørlita kvile» og inneholder sanger fra Vidar og Marianne sitt 20-årige samarbeid, med gjesteartist Anja-Christin Nielsen. Den kan dere høre her:

https://open.spotify.com/track/2Ypsl4IZ8SiHHysCRn1WM8?si=lcRpsrvLSZy_powA32lr5A

 

 

Sagene skoles Musikkorps, Pb 67, 0412 Oslo